top of page

Testimonials

”Når vi ser denne udstilling, vil vi opleve Doron Silberbergs kunstneristiske fortolkninger af nogle af de almen menneskelige udfordringer vi står overfor som borgere på samme klode – som del af den samme menneskelighed”
”Hver figur er sit eget univers med klare genskær fra vores livs store udfordringer. 
”Vi oplever gennem kunsten, at det der er vigtigst her i livet ikke er det der kan måles, men det der kan mærkes! Det der berører vores følelser. Det der giver kræfter til kærligheden og dens glæder”
”På en forunderlig måde formår Doron Silberberg at vise det universelle og det almen menneskelige i et kritisk lys ofte med et stænk af humor”.

Ole Glahn, Formand Kultur- og Fritidsudvalget, Kalundborg Kommune. Uddrag af tale ved fernisering, 2020.

”Man fornemmer en stor opfordring til hele menneskeheden om, at det kan vi gøre bedre. Man går derfra med mange tanker om både nutiden og fremtiden for os selv og vore efterkommere. Det er en stor udstilling med 73 værker, flot disponeret i lokalerne.”

Meiken Rasmussen, skribent ved Kunstavisen. Uddrag fra artikel i Kunstavisen om Doron Silberbergs soloudstilling Bispegården, 2020

"En manifestation af en udstilling - tankevækkende alvorlig, men også humoristisk."

Klaus Kristian Pedersen, privat samler.

”Doron Silberbergs skulpturer er hele små magiske universer præget af finurlighed, fortælleglæde, saftige kommentarer, løssluppen humor og ironiske hip til vores ofte forskruede samfund."

Tom Jørgensen, Skribent Kunstavisen

”Doron Silberbergs værker har hver deres historie og er kunstnerens dybt engagerede kommentarer til den verden vi lever i.”

Johnny Persson, galleriejer

"Jeg har valgt Doron Silberberg som ’Den bedste’ på grund af hans skæve indfald, hans mod, hans professionalisme, hans leg med begreber og ord, hans evne til at fange beskueren og hans glasurer og farvesans. Keramikken er i top! Hans værker er en berigende oplevelse."

Preben Winter, forfatter og anmelder ved Kunstavisen, i begrundelsen til ’Årets Kunstner’.

bottom of page